Blog

Nieuwe trends, leuke kapsels en speciale events.
Hier lees je er alles over.

Loving-Hair-Fall

Je zou het niet zeggen als je vandaag naar buiten kijkt, maar de zomer loopt op zijn einde en de herfst komt er aan. Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk ook een nieuwe trend om in het oog te houden, en deze moet je zeker volgen want hij wordt wel heel interessant! Ik heb het zoals jullie natuurlijk wel weten over Loving-Hair-Fall!
Volledig weggelegd voor de dames onder ons met lang haar, je kiest een hippe combinatie van bekende kleuren maar dan toch weer net iets anders. Zo kan je kiezen voor Rosé-Gold, Strawberry-Blonde & Grey-Steel Blue, je wordt er helemaal crazy van!
Pinterest, Instagam, fashion blogs, ... je ziet het overal verschijnen. Dit is dus de must have voor iedere fashion Hair trender!

Color.Me course

Een kleuring is niet zomaar een kleuring. Daarom ben ik vandaag uitgenodigd door Kevin.Murphy voor een Full Day Course over Color.Me. Dit is hun compacte kleurlijn met "HIGH PERFORMANCE, NATURAL LOOKING RESULTS AND OPTIMUM COLOUR FUNCTIONALITY". Tijdens deze opleiding kregen we niet alleen een overzicht van hun uitgebreide gamma, maar gingen we ook dieper in op de producten zelf. Na deze dag hard werken en goed opletten ben ik nu een echte Color Master!
(voor meer info over het Color.Me gamma kan je hier terecht, of vraag er naar bij je volgende kappersbeurt!)

Bepaal het product dat bij je past

Bepalen welke producten je nodig hebt is altijd moeilijk. Daarom ontwikkelden we samen met onze leverancier een vragenlijst waarmee je eenvoudig je washes, rines, treatments en styling kan bepalen. Doe de test hier!

Fotoshoot Kenny Detre

Deze namiddag was het weer tijd voor een fotoshoot. Voor de shoot van Kenny Detre deed ik het haar en de make up van zijn modellen. Het resultaat mag er zeker zijn!

Modetrends en nieuwigheden

Begin 2016 dus tijd voor nieuwe trends. Eerst en vooral is de Bob weer helemaal in. Je kan hem personaliseren naar eigen stijl en gelaatsvorm, alles is mogelijk.
Hiernaast brengt CHI een nieuwe krultang uit. Door het innoverende ontwerp blijft de krulling langer behouden en start de krul hoger in het haar. Het einde blijft hierdoor rechter.
Tot slot is turtoise weer helemaal in. Deze schildpadkleur zorgt voor een moderne en stijlvolle look.

Eigen creaties

Een greep uit het gamma van mijn eigen creaties. De eerste creatie toont lang, half opgestoken haar. Dit in fel contrast met de tweede foto waar het haar volledig is opgestoken. Beide maakte ik ter voorbereiding van een trouw. De derde creatie toont een mooie voor en na. Hier gaan we van lang naar kort opgeknipt haar.

Webdesign

Bij een eigen website hoort natuurlijk het ontwerp. Hier begonnen we vol goede moed aan maar het was toch heel veel werk. Met het resultaat ben ik wel heel tevreden, dit mag er zeker zijn!